Trabzon Siyasetinde Bir İlk

Ak Parti'nin Trabzon'dan aldığı yüzde 57'lik oy oranının ardından toplumda oluşan bakanlık beklentisine milletvekilleri de teker teker desteğini açıklıyor. Daha önce Özak'ın bakanlığının devamından yana görüş belirten milletvekili Asım Aykan'dan sonra dün

Trabzon Siyasetinde Bir İlk

Ak Parti'nin Trabzon'dan aldığı yüzde 57'lik oy oranının ardından toplumda oluşan bakanlık beklentisine milletvekilleri de teker teker desteğini açıklıyor. Daha önce Özak'ın bakanlığının devamından yana görüş belirten milletvekili Asım Aykan'dan sonra dün de Mustafa Cumur, aynı beklentiyi dile getirdi.

Cumur, Bakan Özak'ın 3 yıllık görev süresi zarfında başarılı hizmetlere imza attığını ve tüm bölgeyi kuşattığını belirterek, “Trabzon'a verilecek bir bakanlık misyon açısından çok önemlidir. Bakanlık Trabzon'a aldığımız oy oranına göre değil, sayın bakanımızın üstün performansı nedeniyle verilmelidir” dedi.

Siyaset Tarihinde Bir İlk

Bakan Özak'a milletvekili arkadaşlarınca verilen destek Trabzon siyaset tarihinde bir ilk olarak yorumlandı. AP, ANAP ve RP ve diğer partilerin iktidarlarında aynı ilden milletvekilleri birbirlerine hiçbir zaman destek vermemişti. AKP'nin bir önceki döneminde de bakanlık beklentisi ortak tavır olarak sergilenememiştir.

Günebakış

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler