Trabzon simidi veresiye oldu!

Trabzon Değirmendere Mahallesi’ndeki Trabzon Terminali yanında simitçi tezgahı bulunan Ali Paşa Moradaoğlu, 50 kuruşluk Trabzon simidini veresiye satıyor. Veresiye satışlarla gündem olan Moradaoğlu, veresiye simidi günlük, haftalık ve aylık olarak verdiği

Trabzon simidi veresiye oldu!
Trabzon Değirmendere Mahallesi’ndeki Trabzon Terminali yanında simitçi tezgahı bulunan Ali Paşa Moradaoğlu, 50 kuruşluk Trabzon simidini veresiye satıyor.
 
Veresiye satışlarla gündem olan Moradaoğlu, veresiye simidi günlük, haftalık ve aylık olarak verdiğini ifade ederken "Tanımadığımız insana elbette veresiye veremeyiz" diyor. 
 
Yılların simitçisi, "Çevredeki dostlarımızın çoğu ya otogarda ya da çevrede maaşlı olarak çalışıyor. Hepsini tanıyorum. İnsanlar maaşlarını alınca hemen bankalara koşuyor. Ceplerinde ay sonuna kadar para olmuyor. Bankalar vatandaşın kanını emdi. İnsanlar kredi kartlarıyla alışveriş yapıyor. Bazılarında da bozuk para olmadığı için aldığı simitlerin parasını sonra veriyor" dedi.
 
EKONOMİ İYİ YOLDA!
 
Eşinin dostunun veresiye simit teklifini geri çevirmediğini ifade eden Ali Paşa Moradoğlu, "İnsanlar bankalara koşarken ceplerinde nakit kalmayabiliyor. Bizler de tanıdığımız için dostlarımıza veresiye simit veriyoruz. Kimi sonraki gün, kimi bir hafta sonra, kimi ise ay başında simit borcunu veriyor. Geçmiş dönemleri düşündüğümüzde ülke ekonomisi iyi yolda. Geçmişte ne sıkıntılar çektiğimizi de iyi biliyoruz" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel