Trabzon Meydan projesi hazırlandı

Trabzon Belediyesi tarafından meydan parkını yeniden düzenlemek için hazırlanan proje çalışması tamamlandı.Trabzon Belediyesi Kent Tasarım Ofisi, KTÜ, Mimarlar Odası gibi STÖ’lerin de destekleriyle hazırlanan proje ile birlikte Atatürk Alanı, İskenderpaşa

Trabzon Meydan projesi hazırlandı

Trabzon Belediyesi tarafından meydan parkını yeniden düzenlemek için hazırlanan proje çalışması tamamlandı.

Trabzon Belediyesi Kent Tasarım Ofisi, KTÜ, Mimarlar Odası gibi STÖ’lerin de destekleriyle hazırlanan proje ile birlikte Atatürk Alanı, İskenderpaşa Camii çevresi ve mevcut belediye binasını içine alacak şekilde yeniden düzenlenmesi planlandı.

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, tamamlandığında Avrupa’nın en güzel meydanlarından biri olacağına inandıkları Meydan Parkı düzenleme projesinin bitirildiğini belirterek, “Projeyi bu hafta içerisinde Kültür ve Tabiat Varlıkları Koruma Kurulu'na göndereceğiz. Yaklaşık 5 milyon TL’ye mal olacak bu projeyi  kentimizde yapılacak olan 2011 Avrupa Gençlik Olimpiyatları öncesi Trabzonluların hizmetine sunmayı planlıyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler