Trabzon Lisesi Unutulmadı

Trabzon Lisesi mezunu, Türkiye'nin sayılı işadamlarından Ömer Çetin Nuhoğlu, eğitim kurumlarına desteğini sürdürüyor.Trabzon'un Of İlçesi'ndeki bütün liselerde öğrencilerin dershane ve yemekhane ihtiyaçlarını karşılayan Nuhoğlu, son olarak Trabzon Lisesi'

Trabzon Lisesi Unutulmadı

Trabzon Lisesi mezunu, Türkiye'nin sayılı işadamlarından Ömer Çetin Nuhoğlu, eğitim kurumlarına desteğini sürdürüyor.

Trabzon'un Of İlçesi'ndeki bütün liselerde öğrencilerin dershane ve yemekhane ihtiyaçlarını karşılayan Nuhoğlu, son olarak Trabzon Lisesi'ne verdiği destekle taktir topladı.

Nuhoğlu'nun büyük desteğine teşekkür eden Trabzon Lisesi Müdürü Ömer Eyüpoğlu, “Okullarımıza yaptığı katkılardan dolayı kendisine gerçekten minnetarız. Trabzon Lisesi'ni hiçbir zaman unutamayarak büyük katkılarda bulundu. Eğitim ve öğretim kurumlarının böyle öğrencileri yetiştirmesi büyük bir gurur. Birçok eğitim kurumunun böyle işadamın aihtiyacı vardır” dedi.

Karadeniz

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel