Trabzon Limanındaki talihsiz olay

Trabzon Limanı'nda dalgaların çarpması sonucu devrilen kulübede hayatını kaybeden Tahir Aktaş (47), toprağa verildi.Aktaş için Yomra ilçe merkezindeki Yeni Cami'de düzenlenen cenaze törenine ailesi ve yakınlarının yanı sıra Trabzon Belediye Başkanı Orhan

Trabzon Limanındaki talihsiz olay

Trabzon Limanı'nda dalgaların çarpması sonucu devrilen kulübede hayatını kaybeden Tahir Aktaş (47), toprağa verildi.

Aktaş için Yomra ilçe merkezindeki Yeni Cami'de düzenlenen cenaze törenine ailesi ve yakınlarının yanı sıra Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu ile vatandaşlar katıldı.

Cenaze töreni sırasında Aktaş'ın ailesinin gözyaşlarına hakim olamadığı gözlendi. Aktaş'ın cenazesi, burada kılınan cenaze namazının ardından ilçenin Sancak Mahallesi'ndeki mezarlıkta defnedildi. 

Trabzon Limanı'nda mendirek yanında bulunan ve Gümrük Muhafaza Müdürlüğü çalışanları Tahir Aktaş, İrfan Kaynak (25) ve Hayati Mumcu'nun (41) içinde bulunduğu ofis olarak kullanılan fiberglas kulübe, rüzgar nedeniyle oluşan dalgaların çarpması sonucu devrilmiş ve olayda Aktaş hayatını kaybetmişti.

Kaynak ve Mumcu'nun tedavileri ise hastanede devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel