Trabzon İl Genel Meclisi karıştı

Trabzon il Genel Meclisi'nin dünkü birleşiminde turizm komisyonunun yıllık çalışması ile ilgili toplantısına kavgalar ve yaşanan sözlü sataşmalar damga vurdu. Ak Parti'li üyelerin kendi arasındaki iç çekişme meclis toplantısına damga vururken, başkan Yalc

Trabzon İl Genel Meclisi karıştı

Trabzon il Genel Meclisi'nin dünkü birleşiminde turizm komisyonunun yıllık çalışması ile ilgili toplantısına kavgalar ve yaşanan sözlü sataşmalar damga vurdu. Ak Parti'li üyelerin kendi arasındaki iç çekişme meclis toplantısına damga vururken, başkan Yalcınalp'ın de olayları önlemekte yetersiz kaldığı iddia edildi.

Komisyon başkanı Dursun Yüksel'in sunumunun eksik olduğunu söyleyen bir kısım Ak Partililer komisyonun bir yıllık süre içerisinde çok ciddi bir proje geliştirmediğini belirttiler.

Bunun üzerine Ak Parti'li meclis üyeleri ile Yüksel arasında sözlü tartışmalar yaşandı. MHP'li üye Halil Kul'unda Trabzon'a ciddi yatırımlar yapılmadığı yönünde görüş bildirmesi üzerine söz alan Ak Partili il yöneticisi  Selahattin Çebi yatırımlar konusunda bilgiler vererek Kul'u eleştirdi.

Bu sırada salonda gerginlik daha da artarken tartışmalara müdahale edemeyen ve sadece izlemekle yetinen  Arzu Yalcınalp de üyelerin yoğun eleştirilerinin hedef tahtası oldu. Ak Partililer Arzu Yalcınalp'in meclisi yönetmekte yetirsiz kaldığını söylerken , sinirlerin fazlaca gerildiği bu anlarda  bir üyenin Yalçınalp'ın oturduğu başkanlık kürsüsüne doğru yürüdüğü de gözlemlendi.

İl Genel Meclisinin dün yaptığı toplantıya yaşanan sözlü sataşmalar ve kavgalar  damga vururken,  Bağımsız Meclis üyesi Ekrem Yılmaz'ın  Ak Partililere hitaben söylediği Meclis Başkanı Ak Parti'den  ve o bir bayan biraz ölçülü ve saygılı olun şeklindeki sözleri bardağa taşıran son damla oldu

Toplantının tümüne yaşanan kavgalar ve sözlü sataşmalar damga vururken muhalefete mensup il genel Meclisi üyeleri salonu terk ettiler

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler