''Trabzon için bir projem var''

MÜSİAD Trabzon Şubesi Başkanı Ahmet Sarı, Trabzon'un sosyal ve ekonomik gelişmesine katkıda bulunmak amacıyla düzenledikleri 'Trabzon İçin Bir Projem Var' konulu yarışmaya şu ana kadar 40'ın üzerinde başvuru yapıldığını söyledi. MÜSİAD Trabzon Şubesi olar

''Trabzon için bir projem var''

MÜSİAD Trabzon Şubesi Başkanı Ahmet Sarı, Trabzon'un sosyal ve ekonomik gelişmesine katkıda bulunmak amacıyla düzenledikleri 'Trabzon İçin Bir Projem Var' konulu yarışmaya şu ana kadar 40'ın üzerinde başvuru yapıldığını söyledi.

MÜSİAD Trabzon Şubesi olarak düzenledikleri yarışmanın amacını 'şehrin sahip olduğu ekonomik, doğal, tarihi ve kültürel potansiyeli değerlendirerek, yaşam kalitesini yükseltmek' olarak açıklayan Sarı, bu amacı gerçekleştirebilmek için, Trabzon'daki tüm bireyler, kamu kurumları, özel sektör kuruluşları, sivil toplum temsilcileri, akademisyenler ve öğrencilerin, bu sorumluluk duygusuna ortak olması gerektiğini vurguladı.

Yarışma ile Trabzon için 7'den 70'e herkese işbirliği ve ortak çalışma kültürü gereklerini yaşama dönüştürerek şehrin sosyal ve ekonomik gelişmesine katkı sağlayacak fikirlerini sunma şansı tanınacağının altını çizen Ahmet Sarı, “MÜSİAD Trabzon Şubesi olarak 2008 yılında ilkini gerçekleştireceğimiz 'Trabzon İçin Bir Projem Var' yarışması ile bilgi ve birikimiyle Trabzon için önemli fikirleri olduğuna inanan herkes, amaca uygun somut proje önerilerini sunabilir. Yarışmaya Trabzon için heyecan duyan, her kesimden kişi, kurum ve kuruluş orijinal projeleri ile katılabilir. Her kesimden uzman temsilcilerin katılımıyla oluşturulacak yarışma jürisinin değerlendirmesi ile Trabzonumuza olumlu katkılar sağlayacağına inanılan fikirler ödüllendirilecek ve MÜSİAD Trabzon Şubesi tarafından kamuoyuna sunulacaktır” dedi.

Yarışmaya başvuruların 30 Nisan Çarşamba gününe kadar alınacağını belirten Sarı, yarışma şartları ile ilgili olarak şunları söyledi:
“Yarışmaya adaylar kendileri başvurabilir ya da bir başkası tarafından aday gösterilebilirler. Başkası tarafından aday gösterildiğinde, aday gösterilen kişinin adaylığı kabul ettiğini belirten yazılı bir beyanda bulunması adaylığın kabulü için ön şarttır. Yarışma başvuruları bireysel veya grup halinde gerçekleştirilebilir. Grup olarak başvurulması halinde bir temsilci belirlenecek ve grubu yarışma ile ilgili olarak temsil edecektir. Yarışmaya sunulabilecek projeler, Şehir Planlama ve İmar, İstihdam ve özel iş sahaları, Teknoloji Yönetimi, Kültür, Turizm ve Tanıtımı, Altyapı, Çevre ve Enerji Kullanımı, Ulaşım, Kamu Düzeni, Afet ve Risk Yönetim, Sağlık, Spor, Sosyal Yardım ve Toplum Refahı ya da sosyo-ekonomik herhangi bir konu ile ilgili olabilir. Her bir konu için verilen örnekler ise kesinlikle kısıtlayıcı manada alınmamalıdır. Trabzon ile ilgili teorik veya pratik bütün projeler yarışmaya davet edilmektedir. Yarışma ile ilgili daha kapsamlı bilgi almak isteyenler ise 'www.trabzonicin.com' adlı İnternet sitesinden faydalanabilir” diye konuştu.
MÜSİAD Trabzon Şubesi Başkanı Ahmet Sarı, yarışmada dereceye giren projelere verilecek ödülleri ise şu şekilde açıkladı:
“Yarışmada birinci seçilen proje 10 bin YTL ile bir diz üstü bilgisayar, ikinci seçilen proje 5 bin YTL ile bir diz üstü bilgisayar, üçüncü seçilen proje ise 2 bin 500 YTL ile bir diz üstü bilgisayar ile ödüllendirilecektir. Ayrıca, eğer ödülü hak eden proje bir gruba ait ise verilen ödül grup başkanına üyelerine eşit olarak paylaştırılması için verilecektir. Bu ödüllere layık orijinal veya üstün kaliteli proje başvurusu bulunamadığı takdirde ödül verilmeyebilir. Ayrıca jüri tarafından belirlenecek bir projeye yarışma teşvik ödülü olarak bin 500 YTL ile bir adet masaüstü bilgisayar verilecektir.”
Sarı, yarışma jürisi tarafından ön değerlendirme sonucu ödüle değer görülen proje ve fikirlerin, 31 Mayıs 2008 tarihinde Zorlu Grand Otel'de düzenlenecek ödül töreniyle kamuoyuna duyurulacağını sözlerine ekledi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel