Trabzon Gençlik Merkezi logosu

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Fatih Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim-İş Öğretmenliği programında görevini sürdüren Şuayip Şeyihoğlu tarafından Trabzon Gençlik Merkezi'ne yeni bir logo tasarlandı. Resim ve grafik alanında birçok ö

Trabzon Gençlik Merkezi logosu

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Fatih Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim-İş Öğretmenliği programında görevini sürdüren Şuayip Şeyihoğlu tarafından Trabzon Gençlik Merkezi'ne yeni bir logo tasarlandı. Resim ve grafik alanında birçok ödüle sahip Şuayip Şeyhoğlu'nun Trabzon Gençlik Merkezi için Türkçe ve İngilizce dillerinde hazırlamış olduğu bu logolar gençlik merkezinin bundan sonraki çalışmalarında kullanılacağı öğrenildi.

Şeyhoğlu, gençler için tasarlamış olduğu logo ile ilgili olarak "Bu logoda Trabzonlu gençler dinamizm ve hareketin sembolü olan turuncu renkle ifade edilmeye çalışılarak Karadeniz'in ve gökyüzünün mavisinde geleceğe açılmaktadırlar" açıklamasında bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler