Trabzon Emniyetinde terfi ve tayin heyecanı

2013 yılı itibariyle Trabzon Emniyetinde çalışan 21 Personel Emniyet Genel Müdürlüğü kararıyla bir üst rütbeye terfi ettirildiler. Terfi ve veda kokteyline Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık ve eşi Sema Kızılcık, Vali Yardımcısı Halil İbrahim Ertekin, Garn

Trabzon Emniyetinde terfi ve tayin heyecanı

2013 yılı itibariyle Trabzon Emniyetinde çalışan 21 Personel Emniyet Genel Müdürlüğü kararıyla bir üst rütbeye terfi ettirildiler. Terfi ve veda kokteyline Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık ve eşi Sema Kızılcık, Vali Yardımcısı Halil İbrahim Ertekin, Garnizon Komutanı Deniz Albay İlhan Öcalan, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon Cumhuriyet Başsavcısı Adem Kul, Baro Başkanı Avukat Mehmet Şentürk, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Turgay Aras, İl Emniyet Müdürü Ertan Yavaş, KTÜ Rektörü Prof. Dr. Süleyman Baykal, Avrasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sami Karadeniz ile çok sayıda emniyet mensubu ve eşleri katıldı.


Polisevi’ndeki terfi ve tayin kokteyline katılan Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, “2013 yılı emniyet teşkilatımızda çalışan ve bir üst rütbeye terfi eden emniyet personeli çalışma arkadaşlarımın rütbe takma törenine hoş geldiniz. Günler, aylar ve yıllar o kadar hızlı geçiyor ki, dün gibi hatırlıyorum, burada aynı mekanda bir yemek yemiştik. O zaman yine bugün terfi eden değerli çalışma arkadaşlarımız gibi rütbe takma töreni düzenlemiştik. O günden bu güne bazı arkadaşlarımızın tayini çıktı, maalesef bazı arkadaşlarımız da vefat etti. Bu toplumun huzuru için çalışırken vefat eden tüm personelimize Allah’tan rahmet diliyorum. Ne zaman şehit olacağımız, ne zaman görevde terfi edeceğimizi kendimiz kestiremiyoruz” dedi.


İl Emniyet Müdürü Ertan Yavaş ise, polislik mesleğinin zor ve kutsal bir görev olduğunu belirterek, “Güvenlik hizmeti bir nöbet hizmetidir. Terfi edenlerin ve atamaları yapılanların yeni görevlerinin hayırlı olmasını diliyorum. Alınan her rütbenin güzelliklerinin yanında sorumluluğu da vardır. Terfi eden çalışma arkadaşlarımızın görevlerini tam olarak yapacaklarına inanıyorum” diye konuştu.


Vali Kızılcık, 4. sınıf Emniyet Müdürlüğü’nden 3. sınıf Emniyet Müdürlüğü’ne terfi eden Ali Fuat Erkan ve Mustafa Erkan Ana’ya rütbelerini takarak onlara yeni görevlerinde başarılar diledi.


Garnizon Komutanı Deniz Albay İlhami Öcalan, 4. sınıf Emniyet Müdürlüğü’nden 3. sınıf Emniyet Müdürlüğü’ne terfi eden Baki Ayarman, Ozan Altuğ ve Mustafa Başer’e rütbelerini taktı.


Emniyet amirliği rütbesinden 4.sınıf emniyet müdürlüğüne terfi edilen Mustafa Bulut, Ahmet Orkun Yücel’e terfi rozetlerini Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu taktı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel