Trabzon Değerlerine Sahip Çıktı!

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, 23 -24 Kasım tarihlerinde AK Parti Genel Başkanı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilen toplu açılış ve temel atma törenine gösterdikleri ilgi için tüm Trab

Trabzon Değerlerine Sahip Çıktı!

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, 23 -24 Kasım tarihlerinde AK Parti Genel Başkanı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilen toplu açılış ve temel atma törenine gösterdikleri ilgi için tüm Trabzonlulara teşekkür ederek “Halkımız bu programlarda AK Partiye ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a güvenini desteğini ve inancını bir kez daha ifade etmiştir" dedi.

“İL BAŞKANI GÜNNAR’DAN TRABZON HALKINA TEŞEKKÜR”

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Trabzon, Vakfıkebir ve Araklı’da gerçekleştirilen toplu açılış törenlerine ve diğer programlara gösterilen ilgiye teşekkür etti. Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan İl Başkanı Günnar, "Toplu açılış törenleri eşliğinde düzenlemiş olduğumuz mitinglerimize halkımızın teveccühü çok fazla idi. Hemşerilerimiz her zaman ki gibi samimi ve sıcakkanlıydılar. Halkımız AK Partiye ve Başbakanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan'a güveni, inancı ve desteğini bir kez daha ifade etmiştir. Açılışlar vesilesiyle alanlarını dolduran hemşerilerimizin coşkusu ve heyecanı Başbakanımızı ve bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Trabzon iki gün boyunca tarihi günlere tanıklık etmiştir” dedi.

“TRABZON BAŞBAKANIMIZIN GÖZBEBEĞİDİR”

Miting alanlarını dolduran hemşerilerimizin coşkusu ve heyecanı her manâda çok ciddi mesajlar içerdiğini ifade eden Günnar şunları söyledi: “Türkiye 2023 hedefleri kapsamında sadece bölgesinde değil, dünyada lider ülke olma yolunda emin adımlarla yürüyor. Trabzon Başbakanımızın gözbebeğidir. Bunu da son programda bir kez daha göstermiştir. Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, toplu açılış törenlerinde toplamda sadece merkezde 537 trilyon liralık, 10 kalem ayrı yatırımı ve eseri hizmete açtı. Ardından Akyazı spor kompleksinin temelini atarak iki yıl sonunda bitirme sözü verdi. Bu yatırımlar Trabzon’umuz için çok büyük yatırımlardır.

Yatırımlar sadece bunlarla ibaret değil. Vakfıkebir'de de 33 trilyon liralık, Araklı'da ise 23 trilyon liralık yatırımlar hizmete açıldı. Trabzon'a tüm bu açılış törenleriyle, toplamda 593 trilyon liralık yatırım, hizmet ve eser kazandırılmıştır. Yatırımların Trabzon’umuza kazandırılmasında emeği geçen bakanlarımıza, milletvekillerimize, belediyelerimize, kurumlarımıza ayriyeten teşekkür ediyorum. Tabi ki en büyük teşekkürü Trabzon’umuza 2 gün ayıran, vatandaşlarımızla buluşan, iş dünyasının sorunlarını dinleyen Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ediyorum.

“TÜM TEŞKİLATA TEŞEKKÜR”

Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan'a; ve onun sevgisini karşılıksız bırakmayan Trabzon halkı başta olmak üzere, bu programların gerçekleşmesinde katkısı bulunan bütün teşkilat mensuplarımıza, gece-gündüz demeden gayret gösteren Kadın ve Gençlik Kollarımıza; ilçe başkanlarımıza, belediye başkanlarımıza ayrıca katılımları ile bizleri onurlandıran AK Parti genel merkez teşkilatımıza, milletvekillerimize, saygıdeğer bakanlarımıza ve mitingi takip eden gerek yerel ve gerekse ulusal kıymetli basın mensuplarımıza sevgi ve saygılarımı sunuyorum."
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel