Trabzon CHP’de gerginlik mi var?

Trabzon CHP’de gerginlik yaşandığı ileri sürüldü.Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Trabzon İl Başkanlığı ve CHP Ortahisar İlçe başkanlığı arasında gerginlik yaşandığı iddia edildi.Edinilen bilgiye göre; Ortahisar teşkilatının CHP Gençlik kollarını İl Binasında

Trabzon CHP’de gerginlik mi var?

Trabzon CHP’de gerginlik yaşandığı ileri sürüldü.

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Trabzon İl Başkanlığı ve CHP Ortahisar İlçe başkanlığı arasında gerginlik yaşandığı iddia edildi.

Edinilen bilgiye göre; Ortahisar teşkilatının CHP Gençlik kollarını İl Binasından ayırarak başka bir yere taşınmasına neden olduğu ve bu nedenle il yönetimi ile sorun yaşadığı öğrenildi.  Atatürk’ün anma günü 10 Kasım’da Atatürk alanında toplanan CHP Trabzon ve Ortahisar ilçe örgütü anmadan sonra iki farklı gruba ayrılarak değişik etkinliklere katıldıkları öğrenildi. CHP il teşkilatı Gençlik kollarının açılışa katılmadığı gözlemlendi. Ortahisar teşkilatının ise Hamamizade İhsan bey Kültür merkezindeCHP  Kadın kollarının çalıştayına katılmadığı ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler