Trabzon Cezaevi'nde İsyan Çıktı

Trabzon E Tipi Kapalı Ceza ve İnfaz Kurumunda kalan tutuklular arasında çıkan kavga, jandarma ekiplerince göz yaşartıcı gaz kullanılarak yatıştırıldı. Alınan bilgiye göre bilgiye göre, cezaevinin bir koğuşunda kalan tutuklular arasında, henüz belirlenemey

Trabzon Cezaevi'nde İsyan Çıktı

Trabzon E Tipi Kapalı Ceza ve İnfaz Kurumunda kalan tutuklular arasında çıkan kavga, jandarma ekiplerince göz yaşartıcı gaz kullanılarak yatıştırıldı. Alınan bilgiye göre bilgiye göre, cezaevinin bir koğuşunda kalan tutuklular arasında, henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesiyle iki grup oluşturan tutuklular arasında başlayan kavgaya, gardiyanlar müdahale etmek istedi. Gardiyanların kavga eden kişileri ayırmakta yetersiz kalması üzerine, jandarma ekiplerine haber verildi. Koğuşa gelen jandarma ekipleri, göz yaşartıcı gaz kullanarak, kavga eden tutukluları ayırdı.

Kavga nedeniyle cezaevine ambulans çağrıldı, bir süre kapıda bekleyen 3 ambulans, daha sonra herhangi bir yaralı almadan olay yerinden ayrıldı.

Cezaevi yetkilileri, tutukluların kavgada birbirlerini darp ettiğini, ancak herhangi bir yaralanmanın olmadığını, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü belirttiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel