Trabzon Belediyesi'nde futbol turnuvası

Normal süresi 4-4 biten ve penaltı atışları sonucu rakibi Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nü 5-4 yenen İtfaiye Müdürlüğü şampiyon olmayı başardı.Faroz sahilinde Trabzon Belediyesi’ne ait amatör kulüpler antrenman sahasında düzenlenen ve bu yıl ikincisi yapıla

Trabzon Belediyesi'nde futbol turnuvası

Normal süresi 4-4 biten ve penaltı atışları sonucu rakibi Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nü 5-4 yenen İtfaiye Müdürlüğü şampiyon olmayı başardı.


Faroz sahilinde Trabzon Belediyesi’ne ait amatör kulüpler antrenman sahasında düzenlenen ve bu yıl ikincisi yapılan turnuvanın ödül töreni Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Belediyespor Kulüp Başkanı Nihat Demir ve çok sayıda sporseverin katılımı ile yapıldı. 14 takımın katıldığı turnuvada müsabakaların barış, centilmenlik ve fair - play anlayışı içerisinde geçtiğine dikkat çeken Başkan Gümrükçüoğlu, “Sporun ve futbolun amacı barış içinde yarış. Spor, kardeşliği, barışı, kaynaşmayı ve dostluk anlayışını gösteren önemli bir etkinliktir. Turnuvaya katılan bütün takımları tebrik ediyorum. Aslında turnuvaya katılan bütün takımları şampiyon ilan ediyoruz. Turnuva süresinde hiçbirinizde önemli bir sakatlığın olmaması bizleri sevindirdi.” diye konuştu.


“Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur” şiarınca personeline ve vatandaşlara her zaman spor yapmaları tavsiyesinde bulunan Başkan Gümrükçüoğlu, “Bu turnuvayı bundan sonra da her yıl yaşamanızı ve devam ettirmenizi istiyorum. Sahalardaki disiplin ve mücadelenizi de iş hayatınızda devam ettirmenizi istiyorum. Sağlığınıza dikkat etmenizi, kötü alışkanlıklardan uzak durmanızı ve sigara içmemenizi istiyorum.” ifadelerini kulandı.


Konuşmaların ardından şampiyon olan İtfaiye MüdürlüğüTakımı kupasını ve takım fotoğrafını Başkan Gümrükçüoğlu’nun elinden alırken, ikinci olan destek hizmetleri takımının kupasını ve takım fotoğrafını ise Belediye Spor Kulüp Başkanı Nihat Demir verdi. Hizmet- İş Sendikası, turnuvada birinci ve ikinci olan takım sporcularına ise birer tişört hediye etti.


Turnuvada en centilmen seçilen Temizlik İşleri Müdürlüğü, 1826 Zabıta ve Su ve Kanalizasyon Şefliği takımlarına kupaları ve takım fotoğrafları Başkan Gümrükçüoğlu tarafından verildi. Gümrükçüoğlu centilmen takımların sporcu ve yöneticilerine teşekkür etti.


Zabıta Müdürlüğü Teknik Direktörü Celil Kurt turnuvanın en iyi teknik direktörü seçilirken, Kurt’a madalyasını Başkan Gümrükçüoğlu verdi. Gümrükçüoğlu, “Teknik direktörler çok maaş alır ama benim sana verecek o kadar param yok diyerek” takıldı. Zabıta Müdürlü takımından Erdoğan Sadıklar’ın golü turnuvanın en iyi golü seçildi. Sadıklar’a madalyasını veren Gümrükçüoğlu, “Golün fotoğrafı yok mu? Çekememişler mi” diye sorunca Sadıklar, “Başkanım o gölü Basın ve Halkla İlişkiler takımına attım. Arkadaşlar sahada olunca bizim gol çekilemedi ve güme gitti” şeklindeki diyalog kahkahalara sebep oldu. Kupa töreni toplu fotoğraf çekiminin ardından son buldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel