Trabzon Baz İstasyonuna Tepkili

Mahalle halkının baz istasyonunun borularını kesmesi üzerine görevlilerin gelip boruları yeniden bağlaması tepki çekti. Kaldıkları bu mağdur durumdan bir an önce kurtulmak isteyen vatandaşlar, baz istasyonunun koyulduğu çatının bulunduğu bina ve yanındaki
Trabzon Baz İstasyonuna Tepkili

Mahalle halkının baz istasyonunun borularını kesmesi üzerine görevlilerin gelip boruları yeniden bağlaması tepki çekti. Kaldıkları bu mağdur durumdan bir an önce kurtulmak isteyen vatandaşlar, baz istasyonunun koyulduğu çatının bulunduğu bina ve yanındaki binaya,Baz istasyonu kurulmayacak, çocuklarımız kanser olmayacak, yazılı pankart astılar. Vatandaşlar, “Yetkililere sesleniyoruz. Artık bir çözüm istiyoruz. Çocuklarımız da biz de kanser olmak istemiyoruz. Çözüm bulmaya çalıştıkça iyice bataklığa sürükleniyoruz” dediler.

Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, “Bizimle ilgili bir durum değil. Valilikle görüşülüp çözümlenmesi gerekiyor. Ama cep telefonlarımız bize nasılsa, baz istasyonlarının da zararı o oranda” dedi.

Karadeniz

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir