Trabzon Barosu'ndan kınama

Trabzon Barosu Başkanı Av. Mehmet Şentürk, İskenderun'da şehit düşen askerler ve İsrail'in Gazze'ye yardım amaçlı giden 6 Türk filosuna yapılan saldırıyı kınadı.Şentürk yazılı açıklamasında, "İskenderun'da hainlerce yapılan saldırı sonucu 6 askerimiz şehi

Trabzon Barosu'ndan kınama

Trabzon Barosu Başkanı Av. Mehmet Şentürk, İskenderun'da şehit düşen askerler ve İsrail'in Gazze'ye yardım amaçlı giden 6 Türk filosuna yapılan saldırıyı kınadı.

Şentürk yazılı açıklamasında, "İskenderun'da hainlerce yapılan saldırı sonucu 6 askerimiz şehit edilmiş, 7 askerimiz yaralanmıştır. Vatan evlatlarına bu alçakça saldırıyı yapan ve yaptıranları lanetliyoruz. Bu tür alçaklıkların milletimizi yıldırmayacağını, birlik ve bütünlüğünü bozmayacağını, hukuk devleti olma yolundaki adımları durduramayacağını herkesin bilmesini istiyoruz. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifa diliyoruz. Milletimizin başı sağolsun "

İSRAİL'İ TARİH AFFETMEYECEK
Şentürk, Gazze'ye yardım amaçlı giden altı Türk filosuna yapılan saldırıyla ilgili şunları söyledi: "Gazze'deki insanlık dramına yardım elini uzatmak için gönüllerini ortaya koyan, amaçları insanlığa mağdura ve mazluma yardım olan yardım gönüllülerine, İsrail askerlerinin uluslararası sulardaki her zamanki bilinen katliamcı tavrını şiddetle kınıyoruz. Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet yaralılara acil şifa diliyoruz. Katliamı ve soykırımı devlet politikası haline getirenleri tarih unutmayacak. Mağdur
ve mazlumlar için her kişi ve kesimi İsrail ve destekçilerini bu hukuksuz tutumundan dolayı kınamaya, Gazze'ye yardım elini uzatmaya davet ediyoruz."
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel