Trabzon Adliyesi önünde tören

Trabzon Adli Tıp Kurumu’nda otopsi kameramanı olarak görev yapan ve dün evinde kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Şengül Karabacak için Trabzon Adliyesi önünde tören düzenlendi.Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı İdari İşler Müdürlüğü’nde zabıt katibi ola

Trabzon Adliyesi önünde tören

Trabzon Adli Tıp Kurumu’nda otopsi kameramanı olarak görev yapan ve dün evinde kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Şengül Karabacak için Trabzon Adliyesi önünde tören düzenlendi.

Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı İdari İşler Müdürlüğü’nde zabıt katibi olarak çalışan ve aynı zamanda Trabzon Adli Tıp Grup Başkanlığı’nda otopsi kameramanlığı yapan Şengül Karabacak (42) dün nöbetine gelmeyince mesai arkadaşları tarafından ölü olarak bulunmuştu.

Kalp krizi sonucu öldüğü belirlenen Şengül Karabacak için bugün Trabzon Adliyesi önünde tören düzenlendi.

Törende Karabacak’ın yakınları ve mesai arkadaşları gözyaşı döktü. Karabacak’ın bugün öğle namazı sonrası Akçaabat ilçesi Söğütlü beldesindeki Ulu Camii’de kılınacak cenaze namazının ardından beldedeki aile mezarlığında toprağa verileceği öğrenildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel