Tonya'da HES Protestosu

HEDA Elektrik Enerji Üretim Tic. Ltd. Şirketi tarafından ilçenin Folderesi Canikdere Şelalesi üzerinde yapılması planlanan Çamlı Regülatörü ve HES ile ilgili ÇED bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Toplantının başlayacağı sırada dışarıda bekleyen bir gru

Tonya'da HES Protestosu

HEDA Elektrik Enerji Üretim Tic. Ltd. Şirketi tarafından ilçenin Folderesi Canikdere Şelalesi üzerinde yapılması planlanan Çamlı Regülatörü ve HES ile ilgili ÇED bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Toplantının başlayacağı sırada dışarıda bekleyen bir grup, şirket yetkililerini salona girerken sloganlar atarak protesto etti.

Toplantıya katılım olmazken, Kaleönü Mahallesi Muhtarı Yusuf Kurt ile Tonya Çevre Platformu adına Şeref Sami Bektaş toplantıda, Tonyalıların ilgili projeye itirazları dile getirildi. İtirazlar tutanağa geçirildi.

 

20130627aw000942_04.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel