Tonya Festivale Kilitlendi

7. Tonya Tereyağı Kültür ve Sanat Festivali kapsamında 24-25-26 Ağustos 2007 tarihleri arasında gerçekleştirilecek festivalin hazırlıkları sürüyor.Üç gün sürecek festivalin ilk gününde halk oyunları bir gösteri sunacak ve ardından konser verilecek. Festiv

Tonya Festivale Kilitlendi

7. Tonya Tereyağı Kültür ve Sanat Festivali kapsamında 24-25-26 Ağustos 2007 tarihleri arasında gerçekleştirilecek festivalin hazırlıkları sürüyor.

Üç gün sürecek festivalin ilk gününde halk oyunları bir gösteri sunacak ve ardından konser verilecek. Festivalin ikinci gününde ise Hükümet Konağı önünde çelenk sunumu, Cumhuriyet meydanına kadar festival yürüyüşü devam edecek. Konser bölümünde ise usta kemençe ustaları sahne alacaklar. Festivalin son gününde en güzel tereyağı, en güzel inek ve çok çeşitli yarışmalar yapılacak ve dereceye girenlere ödülleri verilecek ve konserin bitiminde havai fişeklerle son bulacak.

Tonya Belediye Başkanı Ahmet Kurt, festival ile ilgili son hazırlıkları yaptıklarını belirterek, “Amacımız Tonya tereyağını tüm dünyaya tanıtmaktır” dedi.

Festival kapsamında Nuray Hafiftaş, Taner Eyüpoğlu, Sevim Akın, Tuğba Şan, Ağasarlı Zehra, Neşat Aydın, Hüseyin Aydın, Şenol Çakır, Sebahattin Yanık, Şeref Kara, Şeyfettin Çakıral, Mehmet Gündoğdu, Sinan ve Kemal Aktaş konser verecekler.

Günebakış

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel