TOKİ Of'ta çalışma başlattı

Trabzon'un Of İlçesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Tarafından 2010 Yılının Başından İtibaren, İlçede 64 Daireden Oluşacak Yeni Konut Projesine Başlanacak. Trabzon'un Of ilçesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından 2010 yılının baş

TOKİ Of'ta çalışma başlattı

Trabzon'un Of İlçesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Tarafından 2010 Yılının Başından İtibaren, İlçede 64 Daireden Oluşacak Yeni Konut Projesine Başlanacak.


Trabzon'un Of ilçesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından 2010 yılının başından itibaren, ilçede 64 daireden oluşacak yeni konut projesine başlanacak.
Taşhan pazarı'nda yapılması kesinleşen ve ihale aşamasında olan Anadolu Öğretmen Lisesi'nin yapımını ve tüm giderlerini üstlenen TOKİ, şimdi de Of'ta toplu konut yapmak için çalışma başlattı.
TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar'ın daveti üzerine Ankara'ya giden Of Belediye Başkanı Oktay Saral, müjdeli haberlerle döndü.
TOKİ İle uzun bir zamandır görüştüklerini, fakat arsa bulunamadığından bu görüşmelerin sonuçlanamadığını söyleyen Başkan Saral, "Sonunda İtfaiye Amirliğimizin ve Sosyal Tesislerimizin bulunduğu yaklaşık 20 dönümlük alanda Of Konutlarının yapılmasına karar verdik. 2010 yılının başında başlatmayı düşündüğümüz Of Konutları kat üzerinden 4 bina ve 64 daireden oluşacak ve mimari açıdan da Of'a ayrı bir renk katacak. Ayrıca Ankara'daki görüşmemizde şu anki otogarın bulunduğu yerde yapmayı düşündüğümüz Belediye binası, hükümet konağı ve adliye binalarının da yapımını mevcut binaların arsasını vermek koşuluyla TOKİ tarafından yapılmasına karar verdik. Otogarı en kısa zamanda yeni yerine taşıdıktan sonra süratle bu projemizi hayata geçireceğiz" dedi.
Böylece, TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar, hemşehrileri tarafından ifade edilen, "Türkiye'yi ev sabi yaptı, Of'u unuttu." sitemden de kurtulmuş oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel