Terörün Karadeniz'e sızması hayal

MHP İl Başkanı Erzurum, "Bir süre önce Dereli ilçemizde 1 şehit verdiğimiz, 2 askerimizin yaralandığı olay öncesi gazetelerde açıkça yazılan makaleler vardı. Bunun yansı sıra aynı ilçemizde bir çok dışardan gelen seyyar satıcıların gezdiği ileri sürülmüş,

Terörün Karadeniz'e sızması hayal

MHP İl Başkanı Erzurum, "Bir süre önce Dereli ilçemizde 1 şehit verdiğimiz, 2 askerimizin yaralandığı olay öncesi gazetelerde açıkça yazılan makaleler vardı. Bunun yansı sıra aynı ilçemizde bir çok dışardan gelen seyyar satıcıların gezdiği ileri sürülmüş, bu halkın bile dikkatini çekmişti. Ancak yetkililerin nedense dikkatini çekmemişti ki yaşanan üzücü olayın ardından ilçede ne seyyar satıcı kaldı ne de kuş uçurtulmaktadır. Daha önceden alınması gereken tedbirler daha sonra alınmaya başlandı. Şimdi ise
şehir merkezinde polise karşı yapılan saldırı. Uzun süredir fısıltı gazeteleri bir canlı bombanın ile geldiğini, fırsat kolladığını kulaktan kulağa yayılmaktadır. Hatta canlı bomba söylentilerinin Aksu Festivali'ne dahi katılımın az olmasını sağladığı açıklandı. Hedef şaşırtılır gibi bu söylentilerin de bir şehir efsanesi olduğu ileri sürülürken, polislerimize kurşun sıkıldı" diye konuştu.

Güvenlik zafiyetinin olduğunu iddia eden Erzurum, "Yetkililerin bu kadar istihbaratının yoğun olduğu yerde terör burnumuzun ucuna gelecek kadar cesaret bulabiliyorlarsa, bu AK Parti Hükümeti'nin vatandaşın güvenliği konusunda zafiyeti olduğunu düşünüyorum" dedi.

Terörün Karadeniz'e sızma çalışmalarının bir hayal olduğunu kaydeden Erzurum, "Terörün Karadeniz'e sızma niyetleri hayaldir. Karadeniz halkı yeri geldiğinde cevabını çok sert verir. Karadeniz halkı teröre asla geçit vermeyecektir" ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel