| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Bölgesel Yayın tarihi: 02 Ocak 2012 15:35

Temel-Fadime tercih edilmiyor!

Trabzon Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğü’nde 2011 kayıtlarında Temel, Dursun ve Fadime isimleri yer almazken, en fazla tercih edilen isimlerin başında erkeklerde Kayra, Berk, Ayberk, Yağız, kızlarda ise Ebrar, Nisanur, Yağmur ve Beste isimleri yer alıyor.Trabz

Trabzon Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğü’nde 2011 kayıtlarında Temel, Dursun ve Fadime isimleri yer almazken, en fazla tercih edilen isimlerin başında erkeklerde Kayra, Berk, Ayberk, Yağız, kızlarda ise Ebrar, Nisanur, Yağmur ve Beste isimleri yer alıyor.

Trabzon’da 2010 yılında 4 binin üzerinde yeni doğan çocuk nüfusuna kaydedilirken 2011 yılında bu sayı 5 binin üzerine çıktığı öğrenildi.

Öte yandan nüfus cüzdanı kayıplarında ise ceza sisteminin uygulamaya geçmesinin ardından vatandaşın geçen yıla nazaran bilinçlendiği gözlendi.

2010 yılında Trabzon kent merkezinde kayıp Nüfus Cüzdanı müracaatı sayısı yaklaşık 4 bini bulurken, bu rakam 2011 yılında ise 3 bin 500 dolaylarında gerçekleşti.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!