Telekom Okul Yaptırdı

Türk Telekom tarafından, Eğitime Yüzde 100 Destek Kampanyası çerçevesinde geçen yıl merkeze bağlı Eskibağlar Mahallesi'nde yapımına başlanılan 16 derslikli fen lisesinin tamamlandığı bildirildi.Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Türk Telekom İl Yön

Telekom Okul Yaptırdı

Türk Telekom tarafından, Eğitime Yüzde 100 Destek Kampanyası çerçevesinde geçen yıl merkeze bağlı Eskibağlar Mahallesi'nde yapımına başlanılan 16 derslikli fen lisesinin tamamlandığı bildirildi.

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Türk Telekom İl Yöneticisi Altan Atan, Gümüşhane'nin bu konuda şanslı olduğunu belirtti.. Altan Atan şunları söyledi: "Türk Telekom, Türkiye çapında milli eğitime katkı sağlamak amacıyla peyderpey okullar yaptırıyor. Her ilde olmayan bir proje. Gümüşhane bu açıdan şanslıdır. Fen lisemizin inşaatını 2006 yılının sonlarında başlattık.

1.8 milyon ytl' ye tamamlanacak okulumuzda şu anda çevre düzenlemesi yapılıyor. 16 derslikli okulumuz öğretime hazır durumdadır."Okulda incelemelerde bulunan Gümüşhane Milli Eğitim Müdür Vekili İbrahim Taş, Türk Telekom tarafından yaptırılan fen lisesinin ise bu yıl öğretime açılmayacağını söyledi.

Müdür Vekili Taş, "Okulumuzun pansiyonu yok. Şu anda kent merkezinde bulunan fen lisemiz pansiyonlu. Telekom'un yaptırdığı okulu hizmete açmamız halinde kent merkezinden okulumuza öğrencilerimizi taşımalı yapmamız gerekecek. Bu nedenle bu yıl açamayacağız. Yeni okul binamıza pansiyon yaparak, gelecek öğretim yılında pansiyonlu olarak hizmete açacağız." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel