Telekom Bayi Soyuldu

Trabzon'da bir Türk Telekom Bayisi'nden 3 bin 500 YTL kimliği belirsiz kişi veya kişilerce çalındı.Edinilen bilgiye göre, Fatih Mahallesi'nde bulunan Türk Telekom Bayisi'ne gelen bir şahıs, iş yerinde çalışan M.B'ye yandaki çay ocağından telefonla arandığ

Telekom Bayi Soyuldu

Trabzon'da bir Türk Telekom Bayisi'nden 3 bin 500 YTL kimliği belirsiz kişi veya kişilerce çalındı.

Edinilen bilgiye göre, Fatih Mahallesi'nde bulunan Türk Telekom Bayisi'ne gelen bir şahıs, iş yerinde çalışan M.B'ye yandaki çay ocağından telefonla arandığını söyledi.

M.B. çay ocağına giderek kendisini arayan kişi ile telefonda görüşmeye başladı. Tanımadığı kişi telefonda kendisine bir yakınının trafik kazası geçirdiğini söyleyerek telefonu kapattı.

Telefon görüşmesi sonrasında işyerine geri dönen M.B kasayı kontrol ettiğinde burada bulunan 3 bin 500 YTL'nin çalındığını farkederek polise başvurdu. Olayla ilgili soruşturma sürerken, polis ekipleri bu tür yöntemlerle soyulmalara karşı esnafı uyardı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel