Tartışmaları Karakolda Bitti

E.B. isimli orman muhafaza memuru, Gülbahar Hatun Polis Merkezi'ne giderek kendisine hakaret ettiği ve zorla dışarı attırdığı gerekçesiyle İl Çevre ve Orman Müdürü Mazlum'dan şikayetçi oldu.E.B. isimli memur, hastane sevk kağıdı almak için müdürün odasına

Tartışmaları Karakolda Bitti

E.B. isimli orman muhafaza memuru, Gülbahar Hatun Polis Merkezi'ne giderek kendisine hakaret ettiği ve zorla dışarı attırdığı gerekçesiyle İl Çevre ve Orman Müdürü Mazlum'dan şikayetçi oldu.

E.B. isimli memur, hastane sevk kağıdı almak için müdürün odasına gittiğini, müdürün kendisine Of İlçe Orman Fidanlığı'ndan sevk alması gerektiğini söylediğini, bunun üzerine söz konusu yerdeki görevlinin Karadağ Orman Fidanlığı'nda olduğunu, Araştırma Geliştirme Şube Müdürlüğü'nden de kendisine İl Müdürlüğü'nden sevk almasının söylendiğini ifade ederek sevk alma hakkının engellendiğini ileri sürdü.

Bunun üzerine Mazlum'un kendisine hakaret ettiğini ve iş yerindeki elemanlar yardımıyla dışarı atıldığını ileri süren orman muhafaza memuru, müdürden şikayetçi oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler