Tabakhane de yıkımlar devam ediyor

Toplam 688 binanın kamulaştırılacağı Tabakhane'de bugüne kadar 528 binanın kamulaştırılması tamamlanırken, 271 binanın yıkımı tamamlandı.Tabakhane Kentsel Dönüşüm Projesinde hak sahiplerine bugüne kadar 103 milyon 926 bin TL ödeme yapıldı.TOKİ ile ortakla

Tabakhane de yıkımlar devam ediyor

Toplam 688 binanın kamulaştırılacağı Tabakhane'de bugüne kadar 528 binanın kamulaştırılması tamamlanırken, 271 binanın yıkımı tamamlandı.

Tabakhane Kentsel Dönüşüm Projesinde hak sahiplerine bugüne kadar 103 milyon 926 bin TL ödeme yapıldı.

TOKİ ile ortaklaşa yaptıkları Tabakhane Kentsel Dönüşüm Projesi'nde kamulaştırma ve yıkımların büyük bir hızla devam ettiğini belirten Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, "Tabakhane Vadisinde devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarının sona ermesi ile şehre yeni bir cazibe merkezi kazandırılmış olacaktır" dedi.

dsc_5132.jpg


Başkan Gümrükçüoğlu, “Kentsel dönüşüm projeleri ile Trabzon’un çehresini değiştiriyoruz. Trabzon’un birçok yerinde kentsel dönüşüm çalışmaları devam etmekte. Kamulaştırmaların ve yıkımların devam ettiği Tabakhane bölgesinde de vatandaşlarımızın iyi niyeti ile çalışmalar hızlı bir şekilde sürdürülmekte.  Proje tamamlandığında Trabzon'un yeni yaşam alanlarından biri olacak Tabakhane Vadisi aslına dönecek" ifadelerini kullandı.

688 binanın yıkılacağı Tabakhane Kentsel Dönüşüm Projesinde 5 bin 372 hak sahibi bulurken, bugüne kadar anlaşma sağlanan hissedar sayısı 2 bin 870 olarak gerçekleşti.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel