Sürmene'den şampiyona yemek

Danimarka'nın Herning kentinde düzenlenen Dünya Güreş Şampiyonası'nda, grekoromen stil 74 kiloda altın madalya kazanan Selçuk Çebi'ye Sürmene ilçesinde yemek verildi. Çaykur Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen yemeğe Sürmene Kaymakamı Mustafa Özarslan, Türk K

Sürmene'den şampiyona yemek

Danimarka'nın Herning kentinde düzenlenen Dünya Güreş Şampiyonası'nda, grekoromen stil 74 kiloda altın madalya kazanan Selçuk Çebi'ye Sürmene ilçesinde yemek verildi.

Çaykur Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen yemeğe Sürmene Kaymakamı Mustafa Özarslan, Türk Kızılayı Genel Başkanı Tekin Küçükali, Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, Sürmene Garnizon Komutanı Üsteğmen Naci Akdemir, Sürmene Cumhuriyet Savcısı Hasan Pişirici, Milli Eğitim Müdürü Abdulkadir Küçükali, Sürmene Küçükaliler Vakfı Başkan Yardımcısı Necip Küçükali, Sürmenespor Kulübü Başkanı Akın Aydın ile çok sayıda kişi katıldı.

Çebi, yemekte yaptığı konuşmada, dünya şampiyonluğunun çok az insana nasip olduğunu belirterek, ''Ben de o insanlardan biri olduğum için, ülkeme ve şehrime bu madalyayı getirdiğim için gururluyum. Bu başarımda emeği geçen herkese, özellikle hocalarıma teşekkür ediyorum'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel