Sürmene'de vatandaşın tepkisi

Trabzon'un Sürmene ilçesinde sağanaktan zarar gören bir grup vatandaş, yetkililerin kendileriyle ilgilenmediğini öne sürerek, eski kara yolunu araç trafiğine kapatıp lastik yaktı.Alınan bilgiye göre, dünden bu yana kentte etkili olan sağanaktan etkilenen

Sürmene'de vatandaşın tepkisi

Trabzon'un Sürmene ilçesinde sağanaktan zarar gören bir grup vatandaş, yetkililerin kendileriyle ilgilenmediğini öne sürerek, eski kara yolunu araç trafiğine kapatıp lastik yaktı.

Alınan bilgiye göre, dünden bu yana kentte etkili olan sağanaktan etkilenen Sürmene'nin Aşağı Çavuşlu Mahallesi sakinleri, ilçede hasar tespiti yapan yetkililerin sadece dere ve menfezlerle ilgilenerek, kendileriyle görüşmediklerini ileri sürerek, mahalleden geçen eski kara yolunu lastik yakarak araç trafiğine kapattı.

Mahallede bazı iş yerlerini su bastığını, birçok seranın sular altında kaldığını iddia eden vatandaşlar, bunlar yaşanmadan önce yetkilileri uyardıklarını, ancak kendileriyle ilgilenilmediğini savundu.
İlçeden geçen yeni yolun viyadüğünün, denize akacak olan suyu engellediğini ifade eden vatandaşlar, yaklaşık yarım saat süren eylemlerine, olay yerine gelen Sürmene Kaymakamı Mustafa Özarslan, Sürmene Belediye Başkanı Fikri Usta ve Sürmene Emniyet Müdürü Mevlüt Ak ile görüşerek son verdi.

Eylemin ardından yanan lastikler itfaiye ekiplerince söndürülerek yol trafiğe açıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler