Sürmene Lisesi'ne Kütüphane!

Trabzon'un Sürmene ilçesindeki hizmet veren Sürmene Lisesine hayırsever iş adamı Ali Uzunay tarafından yaptırılan kütüphane hizmete açıldı.  Törene TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İlişkiler Komisyonu Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Cevdet Er

Sürmene Lisesi'ne Kütüphane!

Trabzon'un Sürmene ilçesindeki hizmet veren Sürmene Lisesine hayırsever iş adamı Ali Uzunay tarafından yaptırılan kütüphane hizmete açıldı.

 

Törene TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İlişkiler Komisyonu Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Cevdet Erdöl, Sürmene Kaymakamı Eyüp Sabri Kartal, ilçe Garnizon Komutanı Üsteğmen Naci Akdmir, Sürmene Belediye Başkanı Mustafa Azizoğlu, Çamburnu Belediye Başkanı Hüseyin Alioğlu, daire amirleri ve davetliler katıldı.

 

Sürmeneli iş adamı Ali Uzunay, törende, insanların doğup büyüdüğü ilçesine, mezun olduğu okula yardımda bulunmasının bir erdem olduğunu söyledi.   Lise mezunu olduğunu ve İstanbul'da iş hayatına atıldığını anlatan Uzunay, ''Mezun olduğum okulun kütüphane eksiğini öğrenince hemen okula kütüphane yaptırdım.

 

Bunun mutluluğunu yaşıyorum. Ülkemize bir çok tanınmış sima yetiştirmiş olan okulumuzun çizgisinin bu yönde devam etmesini diler, saygılar sunarım'' dedi.

Tören sonunda, iş adamı Ali Uzunay'a Cevdet Erdöl tarafından şilt, Kaymakam Kartal tarafından takdirname verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler