Şüpheli paketten bebek çıktı

Bugün öğle saatlerinde Gedikkaya Mahallesi dolmuş durağında bulunan çöp kutusunun yanında bir çanta gören vatandaşlar, bomba olabileceği endişesiyle polise haber verdi. Olay yerine gelen ekipler çevrede önlem aldı. Bomba imha uzmanı, fünye takmak için çan

Şüpheli paketten bebek çıktı
Bugün öğle saatlerinde Gedikkaya Mahallesi dolmuş durağında bulunan çöp kutusunun yanında bir çanta gören vatandaşlar, bomba olabileceği endişesiyle polise haber verdi. Olay yerine gelen ekipler çevrede önlem aldı.

Bomba imha uzmanı, fünye takmak için çantaya yaklaşınca bebek sesi duydu. Çantanın içerisinden çıkarılan bebek Giresun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne kaldırıldı..

Giresun Emniyet Müdürlüğü, 5 günlük olduğu tahmin edilen erkek bebeğin anne ve babasının bulunması için soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel