Sünnette Palyaço Soygunu

Samsun'da sünnet düğününde çocukları eğlendiren palyaço, el çabukluğuyla sünnet çocuğuna takılan altınların bir bölümünü çaldı.Otomobil galerisi sahibi Bora Çığlıktepe, 6 yaşındaki oğlu Ali'nin sünnet düğününü geçen hafta yaptı. Sünnetten sonra oğluna tak

Sünnette Palyaço Soygunu

Samsun'da sünnet düğününde çocukları eğlendiren palyaço, el çabukluğuyla sünnet çocuğuna takılan altınların bir bölümünü çaldı.

Otomobil galerisi sahibi Bora Çığlıktepe, 6 yaşındaki oğlu Ali'nin sünnet düğününü geçen hafta yaptı. Sünnetten sonra oğluna takılan altınların az olduğunu fark eden Çığlıktepe ailesi, kamera görüntülerini izledi ve altınları düğünde gösteri yapan palyaçonun, el çabukluğu ile aldığını fark etti.

Kasetle birlikte polise giden Çığlıktepe, "Palyaçonun kim olduğunu bilmiyorum. Tesislerden bize önerdiler. Oğluma takılan 20 çeyrek ve 4 cumhuriyet altınını çalmış" diyerek şikâyetçi oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel