Sümela Manasıtırı Yoluna Onarım

Trabzon Valisi Nuri Okutan, kent ve ülke turizminin gelişimi açısından büyük önem taşıyan Sümela Manastırı'nın yolunun yeniden düzenleneceğini bildirdi.Vali Okutan, yaptığı yazılı açıklamada, bir süre önce Maçka ilçesinde bulunan tarihi ve turistik Sümela

Sümela Manasıtırı Yoluna Onarım

Trabzon Valisi Nuri Okutan, kent ve ülke turizminin gelişimi açısından büyük önem taşıyan Sümela Manastırı'nın yolunun yeniden düzenleneceğini bildirdi.

Vali Okutan, yaptığı yazılı açıklamada, bir süre önce Maçka ilçesinde bulunan tarihi ve turistik Sümela Manastırı ören yerinde incelemelerde bulunduğunu ve yapılan çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgi aldığını belirtti.

Manastıra çıkan yoldaki bozulmaların turizm sezonunda çeşitli sorunlara yol açacağına dikkati çeken Vali Okutan, yolun yeniden düzenlenmesi ve onarım çalışması yapılması için yetkililere talimat verdiğini ifade ederek, şunları kaydetti:

''Trabzon ve ülke turizminin gelişimi açısından büyük önem taşıyan Sümela Manastırı yolu yeniden düzenlenecek. Önümüzdeki yıllarda meydana gelebilecek hizmet taleplerini şimdiden düşünüp planlamak zorundayız. Planlamayı şimdiden başaramazsak son yıllarda artış gösteren Karadeniz ve özellikle Trabzon'un turist potansiyeline cevap verme olanağımız kalmaz.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler