| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Bölgesel Yayın tarihi: 30 Eylül 2017 10:27

Su taşkınlarının nedenini açıkladı, belediyeleri suçladı

Son günlerde bölgede yaşanan su taşkınlarının nedenini açıkladı belediyeleri suçladı Adam haklı beyler! Dağılın… Dere kenarına izin vermezseniz bir şey olmaz.

Haber61/Haber Servisi

Rize ve Artvin’de yaşanan su baskınları ve sel afetinin yol açtığı heyelanlar bölgede yine korku verdi. Can kaybı olmaması sevindirirken ‘kıl payı atlatıldı.


Konuyla alakalı Jeoloji Mühendisleri Odası Trabzon Şube Başkanı Semi Hamzaçebi, sel ve heyelanlarla ilgili belediyeleri suçladı. Hamzaçebi, “DSİ ve karayolları, yerel yönetimlerin yapmış olduğu yanlış imar planlarını düzeltmeye çalışıyor. Belediyeler dere kenarlarına yol ve ev izni vermezse ne ölüm yaşanır ne de vatandaş sıkıntı yaşar” dedi. Hamzaçebi, taşkınların ana sorumlusu karayolları ve DSİ olmadığını fakat yapılan tahkimat çalışmalarının da yeterli olmadığını söyledi.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!