Şu Çılgın Türkler Tiyatro Oluyor

Samsun Sanat Tiyatrosu, en çok satan kitaplar listesinde bulunan Turgut Özakman'ın eseri "Şu Çılgın Türkler" kitabını tiyatroya uyarlayacak.Samsun Sanat Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Yaşar Gündem, 2007-2008 sanat sezonunda "Şu Çılgın Türkler" kitabını s

Şu Çılgın Türkler Tiyatro Oluyor

Samsun Sanat Tiyatrosu, en çok satan kitaplar listesinde bulunan Turgut Özakman'ın eseri "Şu Çılgın Türkler" kitabını tiyatroya uyarlayacak.

Samsun Sanat Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Yaşar Gündem, 2007-2008 sanat sezonunda "Şu Çılgın Türkler" kitabını sahneleyeceklerini kaydederek, Türkiye'de en çok satan ve Türk milletinin kahramanlıklarını anlatan kitabın tiyatroya uyarlanması çalışmalarına başladıklarını söyledi.

Türkiye'de ilk kez "Şu Çılgın Türkler" oyununu kendilerinin oynayacağını vurgulayan Gündem, Samsun'da sezonu açtıktan sonra oyunu tüm ülke genelinde sahneleyeceklerini ifade etti

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel