| Keşfet
Bölgesel Yayın tarihi: 25 Mart 2009 12:13

Soylu Of’ta miting yapacak

Demokrat Parti Genel Başkanı Süleyman Soylu, kendi memleketinde, Trabzon'un Of ilçesinde miting yapacak. Bu gece havayolu ile Trabzon'a gelecek olan Süleyman Soylu, 26 Mart Perşembe günü (yarın) Of'a hareket ederek, 10.30'da miting yapacak. Soylu, buradan

Demokrat Parti Genel Başkanı Süleyman Soylu, kendi memleketinde, Trabzon'un Of ilçesinde miting yapacak.
Bu gece havayolu ile Trabzon'a gelecek olan Süleyman Soylu, 26 Mart Perşembe günü (yarın) Of'a hareket ederek, 10.30'da miting yapacak. Soylu, buradan Gümüşhane ve Bayburt mitinglerine geçecek.

Mitingle ilgili görüşlerini aldığımız Demokrat Parti Trabzon Belediye Başkan adayı Süleyman Aydoğdu, mitingin neden Trabzon'da yapılmadığı ile ilgili sorumuza “ Of, Süleyman Soylu'nun babaocağı. Hem Trabzon'da hem de Of'ta ayrı miting yapamazdı. Rize'ye de yakın olduğu için oradaki vatandaşlarında gelmesini bekliyoruz. Of ağırlıklı bir miting olacak. Of Belediye Başkan adayı Mahmut Saral'a destek verilecek. Biz de Mahmut Bey'e destek vereceğiz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!