Sisdağı'nda Maganda Can Aldı

Trabzon'un Sisdağı Yaylası'nda 4 çocuk annesi bir kadın ailesi ile piknik yaparken nereden geldiği belli olmayan serseri kurşunla hayatını kaybetti.15 gün önce Samsun'dan memleketi Trabzon'un Şalpazarı İlçesine fındık toplamak için gelen 4 çocuk annesi Yü

Sisdağı'nda Maganda Can Aldı

Trabzon'un Sisdağı Yaylası'nda 4 çocuk annesi bir kadın ailesi ile piknik yaparken nereden geldiği belli olmayan serseri kurşunla hayatını kaybetti.

15 gün önce Samsun'dan memleketi Trabzon'un Şalpazarı İlçesine fındık toplamak için gelen 4 çocuk annesi Yüksel Yılmaz (55), eşi Mustafa Yılmaz ve akrabalarıyla birlikte Sisdağı Yaylası'na pikniğe gitti. Yılmaz, piknik sırasında nereden geldiği belirlenemeyen bir kurşunla ağır yaralanarak Şalpazarı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yılmaz, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Yakınlarından Hacıbey Atalar, olayın üzüntüsünü yaşadıklarını belirterek "Dün yaylaya gitmişti. Her cumartesi Sis Dağı'nda şenlik ve piknik yaparız. Burada toplu halde yemek yerken elinde çay bardağı vardı. Birden 'Ben vuruldum' diye yere düştü. Hemen eşi ve çevredekiler tarafından hastaneye kaldırıldı ancak kurtarılamadı. Çok üzgünüz. Samsun'dan Trabzon'a fındık toplamaya gelmişti" dedi.

Ailesi olayın şokunu yaşarken, Yılmaz'ın cenazesi otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Yüksel Yılmaz'ın yarın Tepeağzı köyünde toprağa verileceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel