Sisdağı beyaza büründü...

Doğu Karadeniz’de yaklaşık bir hafta önce etkili olan yağmur Giresun ve Trabzon ilinin sınırları içerisinde bulunan Sisdağı Yaylası, etkili olan kar yağışının ardından beyaza büründü.Doğu Karadeniz dağ sırasında yer alan 2 bin 200 rakımlı Sis Dağı Yaylası

Sisdağı beyaza büründü...

Doğu Karadeniz’de yaklaşık bir hafta önce etkili olan yağmur Giresun ve Trabzon ilinin sınırları içerisinde bulunan Sisdağı Yaylası, etkili olan kar yağışının ardından beyaza büründü.

Doğu Karadeniz dağ sırasında yer alan 2 bin 200 rakımlı Sis Dağı Yaylası, kış ve ilkbaharı birlikte yaşamanın güzelliklerini sunuyor. Yurt genelinde soğuyan hava ile birlikte Giresun ve Trabzon arasındaki Sisdağı'na mevsimin ilk karı bir hafta önce yağdı.

Kar yağışının yanı sıra sis ve rüzgarında etkili olduğu, kar kalınlığının 10 santimetreye yaklaştığı ve yolların açık olduğu Sisdağı’nda bulunan yaylacılar kar yağışına hazırlıksız yakalandıklarını ve erken dönmek için hazırlıklara başladıklarını söylediler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel