Silahlı Çatışma 1 Ölü

Samsun'un Bafra ilçesinde bir kişi tabancayla vurularak öldürüldü, aynı olayda 2 kişi de ağır yaralandı.Edinilen bilgilere göre, Kemalpaşa Mahallesi 7. Sokak Yayla Geçidi'nde gece saat 02.00 sularında geçmişe dayalı bir husumet sonucu bir kişi tabancasını

Silahlı Çatışma 1 Ölü

Samsun'un Bafra ilçesinde bir kişi tabancayla vurularak öldürüldü, aynı olayda 2 kişi de ağır yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Kemalpaşa Mahallesi 7. Sokak Yayla Geçidi'nde gece saat 02.00 sularında geçmişe dayalı bir husumet sonucu bir kişi tabancasını çekti. Kardeş olan taraflardan Hakan C. (27) ile Necdet Ö.'nün (39), Serkan C. (24) ile de Güven Ö.'nün (30) aralarında geçmişten gelen husumet bulunduğu, olayın yaşandığı saatte Hakan C.'nin 7.65 mm. çaplı tabancasıyla rastgele ateş açtığı kaydedildi.

Olay sırasında Güven Ö. hayatını kaybederken diğer 2 kişi de ağır yaralandı. Yaralılar Bafra Devlet Hastanesi'nden Ondokuz Mayıs Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevkedilerek tedavi altına alındı. Yaralıların durumunun ağır olduğu öğrenildi. Güven Ö.'nün cesedi ise otopsi için Trabzon'a gönderildi.

Hakan C.'nin olay sırasında kardeşi Serkan C.'yi kazayla vurduğu ifade edildi.
Olaydan sonra firar eden Hakan C.'nin yakalanmasına çalışılıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel