| Keşfet
Bölgesel Yayın tarihi: 19 Haziran 2011 21:49

Silahlar konuştu: 4 kişi vuruldu!

Olay, İlkadım ilçesi Fatih Mahallesi Gebi Caddesi'nde saat 22.45 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kimliği belirsiz bir kişi tarafından otomobilden tabancayla sokakta yürüyenlere silahlı saldırı düzenledi. Silahlı saldırıda Murat A.(26) so

Olay, İlkadım ilçesi Fatih Mahallesi Gebi Caddesi'nde saat 22.45 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kimliği belirsiz bir kişi tarafından otomobilden tabancayla sokakta yürüyenlere silahlı saldırı düzenledi. 

Silahlı saldırıda Murat A.(26) sol ayak diz altından, Fatih A.(25) kafasından ve kulağından sıyrık, Serkan U.(18) sol baldırından ve Hakan P.(24) ise sol diz altından yaralandı. Yaralılar Gazi Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Polis, olay yerinde 7 adet 9 mm çaplı boş kovan ele geçirdi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!