Selçuk Aydın sert konuştu

WBC Welterweight Silver Dünya Şampiyonluk kemeri için 5 Haziran akşamı İstanbul Abdi İpekçi Spor Salonunda,  Selçuk Aydın ile ringe çıkacak olan Romen boksör Ionut Dan Ion'un menajeri Chris Ganescu, yaptığı açıklamalarla dikkat çekti.Amerikan basınında sü

Selçuk Aydın sert konuştu

WBC Welterweight Silver Dünya Şampiyonluk kemeri için 5 Haziran akşamı İstanbul Abdi İpekçi Spor Salonunda,  Selçuk Aydın ile ringe çıkacak olan Romen boksör Ionut Dan Ion'un menajeri Chris Ganescu, yaptığı açıklamalarla dikkat çekti.

Amerikan basınında sürekli olarak medyaya demeçler veren rakibin menajeri Chris Ganescu, boksörü '' Jo Jo Dan '' lakaplı Ionut Dan Ion'ın Selçuk Aydın’ı yeneceğini iddia ederek, boksörünün kariyerinde önemli bir galibiyet daha elde edeceğini öne sürüyor.

 

Ionut Don Ion, buna benzer bir yükselişi daha önce eski dünya şampiyonlarından Raul Balbi’yi yenerek kanıtladığını söyleyen Romen boks adamı, bu kez İstanbul'da aynı başarıyı Selçuk Aydın’ı yenerek tekrarlayacaklarını iddia ediyor.

 

Boks dünyasında üst sıralarda yer alan Balbi, karşısındaki galibiyetin Romen boksörün tanınmasını sağladığını dile getiren Ganescu, Selçuk Aydın ile ilgili yaptığı değerlendirmede şöyle dedi,

 '' Selçuk Aydın, son maçlarında tıpkı Jo Jo Dan gibi ters gardlı olan Said Ouali karşısında zorlu bir galibiyet aldı. Jo Jo Dan, Said Ouali'yle maç yapsaydı nakavt ile kazanır ve hakemlere işi bırakmazdı! Selçuk Aydın, yenilgisiz bir boksör ancak kariyerine göz attığınızda, rakipleri ortalama ilk rauntlarda nakavt ettiğini görüyorsunuz. Çok iyi yumruk atıyor, ama elindeki tek şey bu. Jo Jo Dan ondan daha üstün bir dövüşçü ve daha iyi bir boksördür '' diyor.

Konuyla ilgili olarak Avrupa şampiyonu ve Dünya Kıtalar Arası Orta Sıklet Boks Şampiyonu profesyonel boksörümüz Selçuk Aydın, sert açıklamalarda bulundu.

Asıl cevabı ringde vereceğim
Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Selçuk Aydın şöyle dedi,

 

“Tabi ki kimse kaybedeceğim demez. Rakibimin menajeri de doğal olarak, sporcusunu koruyor ve son çırpınışlarını sergiliyor. Ben bunları umursamıyorum, geçmişte şunu yenmişti yada çok iyi performans göstermişti bunlar bence boş laflar. Önemli olan benim karşımda neler yapabileceğidir. Bundan öncede birçok rakibim benim için eleştirilerde bulunmuştu fakat kaçınılmaz sondan hiçbiri kurtulamadı. Ringde JO JO DAN’a öyle yumruklar vuracağım ki, menajeri köşesinde ağlamak zorunda kalacak. Şu anda muhteşem bir hazırlık kampı geçiriyoruz. Performansımın zirvesindeyim. Sıkletimde birçok dünya starı olmuş rakiplerim var hepsiyle ringe çıkmaya hazırım ve onların sonunun başlangıcı olacağım Teker teker hepsinin kariyerini bitireceğim. Şu anda ekonomi ve popülaritenin zirvesinde keyif sürmelerinin tek nedeni benim karşıma çıkmamış olmalarıdır, sabırla karşıma çıkacakları günü bekliyorum‘ şeklinde konuştu.

 

5 Haziran Cumartesi günü İstanbul Abdi İpekçi spor salonunda yapacağı maça tüm sporseverleri beklediğini belirten Selçuk şöyle devam etti,

‘Dünyanın bir çok ülkesinden canlı yayınlanacak bu karşılaşmada kazanmak kadar önemli olan bir diğer husus ise yüce Türk halkının değerlerine ne kadar sahip çıktığını tüm dünyaya göstermemizdir. Ben halkımızın gerekli hassasiyeti göstereceğine inanıyorum, şimdiden tüm spor severlere manevi desteklerinden ötürü çok teşekkür ederim. İnşallah o gece zaferimizin mutluluğunu hep birlikte yaşayacağız‘ dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler