Selami Yardım adına ödül töreni

Akçaabat'ta, önceki ay vefat eden Akçaabat Sebatspor Onursal Başkanı Mevlüt Selami Yardım adına düzenlenen ''1. Spor, Sanat ve Kültür'' ödül töreniyle, ilçedeki çeşitli yarışmalarda başarı elde eden okullar ödüllendirildi. Akçaabat Belediyesi Erol Günaydı

Selami Yardım adına ödül töreni

Akçaabat'ta, önceki ay vefat eden Akçaabat Sebatspor Onursal Başkanı Mevlüt Selami Yardım adına düzenlenen ''1. Spor, Sanat ve Kültür'' ödül töreniyle, ilçedeki çeşitli yarışmalarda başarı elde eden okullar ödüllendirildi. 

Akçaabat Belediyesi Erol Günaydın Sanat Merkezi'ndeki törene AK Parti Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Köse, Mevlüt Selami Yardım'ın oğlu Erol Yardım, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı. 

Milletvekili Cumur, törende yaptığı konuşmada, merhum Yardım ile Akçaabat Sebatspor'da birlikte çalıştığını ve kendisinden çok şey öğrendiğini belirterek, ''Akçaabat Sebatspor'da benim başkanımdı. Aynı yönetimde görev aldık. İnsanlara olan saygı ve sevgisi, dürüstlüğü, emeğe olan saygısıyla her zaman örnek aldığım bir kişilikti'' dedi. 

Yardım'ın, memleketi Akçaabat'a sadece spor alanında değil eğitim alanında da çok büyük katkıları olduğunu ifade eden Cumur, ''İlçemize çok önemli eğitim yardımları yapan bir kişiydi. Adına yaptırmış olduğu ilköğretim okulunu yapmakla kalmadı, her yıl bakım ve onarım masraflarını da karşılıyordu. Akçaabat'ta ihtiyaç sahibi olan herkese elini uzatan, insanlığa faydalı bir kişiydi. İlçemize bu kadar emeği geçmiş bir insanı unutmamız mümkün değildir. Adını yaşatmak için Söğütlü'de yapılacak olan futbol sahasına adını vereceğiz'' diye konuştu. 

Törende, Mevlüt Selami Yardım İlköğretim Okulu öğrencileri, merhum Yardım için yazdıkları şiirleri okudular. Oğlu Erol Yardım'a da babasının kara kalem portresi hediye edildi.

Tören, Akçaabat Milli Eğitim Müdürlüğü'nce eğitim yılı boyunca çeşitli yarışmalarda derece elde eden okullara ödüllerinin verilmesiyle sona erdi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel