Şehit babası canına kıymak istedi

Edinilen bilgiye göre, 2010 yılında Tunceli'de şehit olan Kemal Koçyiğit'in babası Mustafa Koçyiğit (57), sabah saatlerinde şehitliğe gelerek oğlunun kabri başında bir süre dua etti. Daha sonra yanında getirdiği tabancayı çıkarıp ateşleyen Mustafa Koçyiği

Şehit babası canına kıymak istedi
Edinilen bilgiye göre, 2010 yılında Tunceli'de şehit olan Kemal Koçyiğit'in babası Mustafa Koçyiğit (57), sabah saatlerinde şehitliğe gelerek oğlunun kabri başında bir süre dua etti. Daha sonra yanında getirdiği tabancayı çıkarıp ateşleyen Mustafa Koçyiğit, karın boşluğunun sol tarafından yaralandı.
 
Şehitlikte görevli askerlerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 acil servis ekipleri, yaralı Mustafa Koçyiğit'e ilk müdahaleyi burada yaptı. Ambulansla Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan şehit babası Mustafa Koçyiğit'in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Kemal Koçyiğit, Tunceli'nin Nazimiye ilçesi Sarıyayla Jandarma Karakolu'na 30 Nisan 2010'da teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olmuştu. 28 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Kemal Koçyiğit'in cenazesi, binlerce kişinin katıldığı cenaze namazının ardından Kartal Şehitliğinde toprağa verilmişti.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel