Şehit ailelerine yemek verildi

Gemi Komutanı Deniz Binbaşı Cenk Artun tarafından ağırlanan 8 gazi ve şehit yakınına, tavuk, pilav ve tatlıdan oluşan mönü ikram edildi. Gaziler ile şehit yakınları, yemeğin ardından denizaltıyı da gezme imkanı bularak personelden teknik bilgiler aldı. Ye

Şehit ailelerine yemek verildi

Gemi Komutanı Deniz Binbaşı Cenk Artun tarafından ağırlanan 8 gazi ve şehit yakınına, tavuk, pilav ve tatlıdan oluşan mönü ikram edildi.
Gaziler ile şehit yakınları, yemeğin ardından denizaltıyı da gezme imkanı bularak personelden teknik bilgiler aldı.

Yemek sonrası gazetecilere bir açıklama yapan Muharip Gaziler Derneği Başkanı Seyyah Sağıroğlu, çok duygulandıklarını belirterek, ''Ordumuzla iftihar ettik. Türk ordusu her zaman olduğu gibi yine gurur kaynağımız oldu'' dedi.

Ziyaret amacıyla Trabzon'a gelen denizaltı komuta heyetinin bu jestini çok anlamlı bulduklarını ifade eden Sağıroğlu, ''Gemide komutanlarımız bizi çok iyi ağırladı. Bize Türk ordusunun karada, havada, denizde ve denizaltında tüm kuvvetleriyle hazır olduğunu gösterdiler'' diye konuştu.

Gemi komutanı Artun'un içinde hediyelik eşya bulunan birer çanta hediye ettiği gaziler ve şehit aileleri, komuta kademesiyle fotoğraf çektirdikten sonra limandan ayrıldı.

Trabzon'a 29 Kasım'da gelen TGC I. İnönü (S-360) Denizaltısı, yarın limandan ayrılacak. Trabzon'da bulunduğu sürede belli saatlerde halkın ziyaretine de açık olan denizaltıyı bu süre içerisinde yaklaşık 2 bin 500 kişinin ziyaret ettiği belirtildi.

Yetkililer, 27 Haziran 2008'de Gölcük Tersanesi'nde Türk işçiler tarafından yapılan ve 62 metre uzunluğunda olan denizaltının, son derece modern cihaz ve silahlara sahip olduğunu kaydettiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel