Samsun'da yol açma çalışması

Samsun'un Kavak İlçe Belediyesi, imar uygulaması yapılan mahallerde yol açma çalışmalarına devam ediyor. Yaşar Doğu Mahallesi'nde imar uygulamasını tamamlayan Kavak Belediyesi, yol açma çalışmalarına hız verdi. Anadolu Lisesi'nin bulunduğu mahallede okulu

Samsun'da yol açma çalışması

Samsun'un Kavak İlçe Belediyesi, imar uygulaması yapılan mahallerde yol açma çalışmalarına devam ediyor.

 

Yaşar Doğu Mahallesi'nde imar uygulamasını tamamlayan Kavak Belediyesi, yol açma çalışmalarına hız verdi. Anadolu Lisesi'nin bulunduğu mahallede okulun etrafındaki tüm yollarını açmayı planlayan belediye, yazın yolların asfaltlanmasını hedefliyor.

 

İlçede tüm bağlantı yollarının açmayı hedeflediklerini belirten Kavak Belediye Başkanı Bahri Kesici, "Yaşanabilir bir kent oluşturmak için ilçemiz bu yaz bir şantiye görünümünde olacak. Kısa süre içinde ilçenin görünümünü değiştireceğiz. Yeni yapılan otogarı kent merkezine bağlayacak olan Adnan Menderes Caddesi yapım ihalesine ihale ettik. 950 metre uzunluğunda 14 metre genişliğindeki çift şeritli caddenin tüm alt ve üst yapı inşaatı ilçemize çok güzel bir görünüm katacaktır" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel