Samsun'da sevgililer arasında ilginç olay

Samsun'da kendisi gibi evli olan sevgilisinin ayrılmak istemesine tepki gösteren genç kadın, gasp edildiğini ileri sürerek şikayetçi oldu. Duruşmada sevgilisine iftira attığını söyleyen 33 yaşındaki S.U, "Karısından onu kıskanıyordum. Benden ayrılmasını k

Samsun'da sevgililer arasında ilginç olay

Samsun'da kendisi gibi evli olan sevgilisinin ayrılmak istemesine tepki gösteren genç kadın, gasp edildiğini ileri sürerek şikayetçi oldu. Duruşmada sevgilisine iftira attığını söyleyen 33 yaşındaki S.U, "Karısından onu kıskanıyordum. Benden ayrılmasını kabul edemedim. Bu yüzden iftira attım" dedi. Tutuksuz sanık 32 yaşındaki Gökmen U. ise, "1 yıldır ilişkimiz var. Ayrılmak isteyince kabul etmedi ve bana iftira attı" diye konuştu. Mahkeme sanığın beraatine karar verdi.

Samsun'un İlkadım ilçesinde meydana gelen olayda, evli olan Gökmen U. ile yine evli olan S.U. bir yıl önce tanışarak arkadaş oldu. İddiaya göre ikilinin arasındaki arkadaşlık, zamanla gönül ilişkisine dönerken; genç kadın, sevgilisinin eşiyle de görüşmeye başladı. Ancak, Gökmen U., bir süre sonra genç kadını arayarak ilişkisini bitirmek istedi. S.U. bu teklifi kabul etmeyerek her şeyi Gökmen U.'nun eşine anlatmakla tehdit etti. Ardından da polis merkezine giderek Gökmen U.'nun kendisi tartaklayarak çantasındaki bin 500 TL'yi aldığını söyleyerek şikayetçi oldu. Gözaltına alınıp bırakılan Gökmen U., hakkında Samsun 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'ne gasp suçundan 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. Son kez hakim karşısına çıkan sanık, S.U.'nun kendisine iftira attığını ileri sürerek, "Ondan ayrılmak istedim. Ama o istemedi. Beni bırakmamak içinde bu iddialı ortaya attı. Eşimin yanına gidip her şeyi anlatacağını söyleyince korktum. Kolundan tutarak gitmemesini söyledim. Ama ne çantasını, ne de çantasındaki parayı aldım. Bana iftira atıyor" dedi.

Duruşmaya katılan S.U. da sanığın savunmasının doğru olduğunu ileri sürerek, "Benim eşimle problemlerim vardı. Beni dövüyordu. Bu sırada Gökmen ile tanıştık. Bir yıldır ilişkimiz vardı. Benden ayrılacağını söyledi. Ben ayrılmak istemiyordum ve ilişkimizi eşine anlatmakla tehdit ettim. Sonra da beni bırakmasın diye ona bu iftirayı attım. Olay günü çok sarhoştum" diyerek şikayetçi olmadığını dile getirdi.

Mahkeme heyeti ise, sanığın gasp suçunu işlediğine dair şüpheden uzak kesin ve inandırıcı deliller bulunmaması, S.U'nun da ifadesini dikkate alarak Gökmen U.'nun beraatine karar verdi.

sevgilisi-ayrilmak-istemeyince-iftira-atmis_9774_dhapt2.jpgsevgilisi-ayrilmak-istemeyince-iftira-atmis_9774_dhapt3---kopya.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel