Samsun'da Operasyon

Samsun'da bir eve operasyon düzenleyen narkotik polisi, uyuşturucu hap ve esrar ele geçirirken, olayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı.Alınan bir istihbaratı değerlendiren Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Nar

Samsun'da Operasyon

Samsun'da bir eve operasyon düzenleyen narkotik polisi, uyuşturucu hap ve esrar ele geçirirken, olayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı.

Alınan bir istihbaratı değerlendiren Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri, Pazar Mahallesi'nde Ali K.'ya (41) ait eve operasyon düzenledi.

Evde yapılan aramada 34 adet Extacy uyuşturucu hap ve bir miktar esrar ele geçirildi. Olayla ilgili Ali K, narkotik ekipleri tarafından gözaltına alındı. Polisteki sorgulanması tamamlanan Ali K, bugün 'uyuşturucu ticareti yaptığı' iddiasıyla Samsun Adliyesi'ne sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel