Samsun'da kendi asansörünü kendi yaptı

Samsun'da nefes darlığı rahatsızlığı olan 76 yaşındaki Remzi Keleş, 4. kattaki evine çıkmak için yaptırmak istediği asansör pahalı gelince kendi asansörünü kendi yaptı.Çarşamba ilçesi Gazi Mahallesi'nde yaşayan Keleş, asansörü olmayan apartmanın 4. katınd

Samsun'da kendi asansörünü kendi yaptı

Samsun'da nefes darlığı rahatsızlığı olan 76 yaşındaki Remzi Keleş, 4. kattaki evine çıkmak için yaptırmak istediği asansör pahalı gelince kendi asansörünü kendi yaptı.

Çarşamba ilçesi Gazi Mahallesi'nde yaşayan Keleş, asansörü olmayan apartmanın 4. katındaki evine çıkarken, nefes darlığı nedeniyle zorluk çekmeye başladı.

Bir asansör şirketine giderek evine asansör yaptırmak istediğini belirten Keleş, kendisinden istenilen fiyat pahalı gelince kendi asansörünü kendi yapmaya karar verdi.

Kendi çizdiği projeyi bir usta çağırarak evine asansör yaptıran Keleş, 4. kattaki evine rahatlıkla çıkıp inmeye başladı.

70’İMDEN SONRA HAYATA DÖNDÜM

Basına  açıklamada bulunan Keleş, 4. kattaki evinde yalnız yaşadığını söyledi. Yeni yaptığı asansörü sayesinde rahatlıkla dışarıya çıkabildiğini anlatan Keleş, “70’imden sonra hayata döndüm” dedi.

Yaşlılıkla bir takım sağlık problemleri yaşamaya başladığını anlatan Keleş, "4. katta yaşıyorum. Bir asansörcü getirdim, benden 12 bin lira istedi. Merdivenleri de ben kıracakmışım. Sonra ben de kendi projemi çizdim, bir usta çağırdım 2 bin liraya bitirdim. Şimdi rahatlıkla yukarıya çıkıyorum. Yüklerimi götürüyorum. Yaptığım bu asansör böyle bir binaya Paris. Emekliyim çocuklarım farklı şehirlerde kaldığı için yalnız yaşıyorum. Ben de bu asansörle kendi işlerimi artık rahatlıkla yapıyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel