Samsun'da banka soyuldu!

 SAMSUN'da özel bir bankaya ait park halindeki para nakil aracının içinden 255 bin TL para çalındı. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, araç sürücüsü 33 yaşındaki M.E. ile güvenlik görevlisi 32 yaşındaki F.U.'yu bugün gözaltına aldı. Olay 2 gün önce

Samsun'da banka soyuldu!
 SAMSUN'da özel bir bankaya ait park halindeki para nakil aracının içinden 255 bin TL para çalındı. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, araç sürücüsü 33 yaşındaki M.E. ile güvenlik görevlisi 32 yaşındaki F.U.'yu bugün gözaltına aldı.
 
Olay 2 gün önce 19 Mayıs İlçesi'nde meydana geldi. İddiaya göre sürücülüğünü M.E.'nin yaptığı, F.U.'nun da güvenlik görevlisi olarak bulunduğu bir bankaya ait para nakil aracıyla, Bafra İlçesi'ndeki banka şubelerinden çuval içindeki paraları banka görevlilerinden teslim alındı. Ardından 19 Mayıs İlçesi'ne giden M.E. ve F.U., buradaki banka şubelerinden de paraları görevlilerden çuval içinde alıp zırhlı araca koydu. Araç sürücüsü ile güvenlik görevlisi, aracı bankanın önünde park halinde bırakarak kısa süreliğine ayrıldı. İki görevli döndüklerinde para çuvallarını kontrol etti. Yapılan kontrol sonrası zırhlı araçtan 255 bin TL paranın çalındığını tesbit edilerek banka görevlilerine bildirildi.
 
Müfettişlerin yaptığı incelemenin ardından bankanın avukatı dün polise giderek şikayette bulundu. Şikayetin ardından soruşturma başlatan polis, para nakil aracının sürücüsü M.E. ile yanında bulunan güvenlik görevlisi F.U.'yu bugün gözaltına aldı. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturmanın çok yönlü olarak devam ettiği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler