Samsun'da baba kıza ceza!

Bir istihbaratı değerlendiren Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri, yaklaşık 2.5 ay önce Tekkeköy ilçesinin Toptepe Mahallesi'nde düzenlediği operasyonda Aynur A.'nın (32) evinde

Samsun'da baba kıza ceza!

Bir istihbaratı değerlendiren Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri, yaklaşık 2.5 ay önce Tekkeköy ilçesinin Toptepe Mahallesi'nde düzenlediği operasyonda Aynur A.'nın (32) evinde satışa hazır 6 paket halinde toplam 550 gram kubar esrar ile evin bahçesinde 8 kök esrar yapımında kullanılan dişi hint keneviri bitkisi ele geçirmişti. Operasyonun devamında, Aynur A.'nın Tekkeköy ilçesi Yağbasan köyünde bulunan babası Hamdi Ç.'nin (59) evinde de kurutulmaya bırakılmış yaklaşık 90 kilogram kubar esrar maddesi yakalanmıştı.

Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde, "uyuşturucu bulundurmak ve uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan yargılanan Aynur A. ile babası Hamdi Ç.'nin davası, bugün sona erdi. Mahkeme heyeti, Hamdi Ç.'yi uyuşturucu ticareti suçundan 6 yıl 8 ay hapis ve 10 bin TL adli para cezasına, Aynur A.'yı 2 yıl 1 ay hapis ve bin TL adli para cezasına çarptırdı.



HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler