Samsun Kurban Bayramına hazırlanıyor

İlkadım Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi kurban pazar yerlerinde hazırlıklarını tamamlıyor.Her sene olduğu bu sene de Kışla ve Çatalarmut Mahallerinde kurulacak kurban satış ve kesim yerinde Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen hayvan sahiplerin

Samsun Kurban Bayramına hazırlanıyor

İlkadım Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi kurban pazar yerlerinde hazırlıklarını tamamlıyor.

Her sene olduğu bu sene de Kışla ve Çatalarmut Mahallerinde kurulacak kurban satış ve kesim yerinde Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen hayvan sahiplerinin rahatlıklı satış yapabilmeleri için hazırlık devam ediyor. Vatandaşların hiç bir sıkıntı yaşanmaması için gerekli tedbirleri alan İlkadım Belediyesi, yapılan çalışmalar neticesinde hayvan pazarlarında, aydınlatma, altyapı ve yol çalışmaları, tuvalet ihtiyacını karşılamak için oluşturulan kabinler, hayvan indirme rampaları, hayvan kesim yerleri ve hayvan tartı kantarlarıyla, vatandaşların daha iyi bir hizmet alabilmesi için noksanlıkları gideriyor.

Vatandaşların bayramını en iyi şekilde geçirmesini sağlamak için gerekli tüm önlemlerin aldığını söyleyen İlkadım Belediyesi Zabıta Müdürü Yunus Sandallı, “Kışla ve Çatalarmut Mahallelerinde kurulacak kurban pazar yerlerinin eksikliklerinin giderilmesi noktasında her türlü önlemi aldık. Bayram tatili süresince de ekiplerimiz çalışacaklar. Kurban satış yerlerimizin halkımızın ve satıcıların beğenisini toplayacağını umuyoruz. Aynı şekilde kesim yerlerinde sahte para ve hırsızlık olaylarına karşı gerekli güvenlik tedbirlerimizi alıyoruz” dedi.

20130924aw000695_01.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler