Salihoğlu Stadları İnceledi

Futbol sezonunun açılmasına az bir süre kala Gümüşhane Valisi Enver Salihoğlu, beraberinde Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Çildoğan ile birlikte Yenişehir, Atatürk ve yapımına yeni başlanan Gümüşhane statlarında incelemelerde bulundu.Gümüşhanespor'un ant

Salihoğlu Stadları İnceledi

Futbol sezonunun açılmasına az bir süre kala Gümüşhane Valisi Enver Salihoğlu, beraberinde Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Çildoğan ile birlikte Yenişehir, Atatürk ve yapımına yeni başlanan Gümüşhane statlarında incelemelerde bulundu.

Gümüşhanespor'un antrenmanlarında yaşanan sıkıntıyı çözdüklerini belirten Vali Enver Salihoğlu, “Yenişehir stadı bize ait değil, Gümüşhane'ye ait. Yapımın da kulübün de maddi katkısı var. Kulüp de burada antrenman yapacak. Sahanın çimi işlenerek daha uzun süreli hale getirilmesi gerekiyor. Onun için arkadaşlarla değerlendirdik, hocanın da görüşü alınmak suretiyle bir plan yapacaklar.

 Hangi saatlerde ne zaman antrenman yapılacağı tespit edilecek. Torul stadının da bakım planına uygun şekilde antrenmanlarda kullanılacak. Takımımız, bu sene iyi bir çalışma düzeni ile başarılı bir sonuç alacaktır. Kadroda çok büyük değişiklikler oldu. Bunların bir arada nasıl oynamaları gerektiği teknik heyetin yapacağı bir iş. Gümüşhanespor'dan başarı bekliyoruz. Takımımızı 2 B' de görmek istiyoruz.” dedi.

ATATÜRK STADI
Bitişikte bulunan toprak sahanın da amatör kulüpler için bakımdan geçirileceğini belirten Vali Salihoğlu, il merkezinde bulunan Atatürk Stadı ile ilgili olarak da şunları söyledi: “ Stat ile ilgili olarak mutabakatı sağladık. Peşin olarak ödenmeyi taahhüt ettiğimiz 500 bin ytl birkaç gün içerisinde ödenecek ve orada düzenleme yapacağız. Proje hazırlayıp Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'nden bu konuda ödenek almaya çalışacağız.

Toplu Konut İdaresi'ne başvuracağız. Kuruluşlarla birlikte spora uygun bir zemin hazırlayacağız. Sporun dışında kullanılmasına müsaade etmeyeceğiz. Bayramlarda, şenliklerde kullanılabilir. Gümüşhane'nin çok ihtiyacı olduğu bir yerdir. Bize yaklaşık 2 milyon 500 bin ytl'ye mal oluyor. Gümüşhane gibi bir için gerçekten önemli bir paradır.

Özel idaremizin kıt imkanları içerisinde 2 taksitle ödeyeceğiz. Özel idaremizin bütün yatırım fonlarını bu konuya ayırmak zorunda kalacağız. İl Özel İdaresi için çok önemli bir fedakarlıktır. Merkezden yardım talebinde bulunacağız, gelirse onu da kullanma imkanımız olacak.” Vali Salihoğlu daha sonra daha sonra Gümüşhanespor Kulübü tarafından Tekke Beldesi'nde yapımına başlanılan ve 1 milyon dolara mal olacak olan Gümüşhane Stadında incelemelerde bulunarak bilgi aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel